характер

Антоніну Черевко призначили радницею в офісі Уповноваженої Організації безпеки та співробітництва в Європі з питань свободи медіа

Сейчас читают: 114
womo.ua

Українська медіаюристка та медіаекспертка, голова Незалежної медійної ради у 2020—2022 роках Антоніна Черевко стала старшою радницею в офісі Уповноваженої Організації безпеки та співробітництва в Європі з питань свободи медіа.

Як розповіла «Детектору медіа» Антоніна Черевко, вона працюватиме в Секретаріаті ОБСЄ у Відні. «Уповноважена з питань свободи медіа займається моніторингом ситуації зі свободою медіа в регіоні ОБСЄ, допомогою державам у їхній роботі щодо дотримання стандартів ОБСЄ у сфері медіа.

Із питань правового характеру, що стосуються мандату Уповноваженої, я й маю радити»,  — каже Антоніна Черевко. Із грудня 2020  року Уповноваженою ОБСЄ з питань свободи медіа є португальська дипломатка Тереза Рібейро.

Із серпня 2020 року Антоніна Черевко очолювала Незалежну медійну раду. У зв’язку з новою роботою вона склала повноваження голови і вийшла зі складу НМР.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA