Ані Лорак Іспанія Нео Ані Лорак Іспанія

Ані Лорак знову сама? Бойфренд запроданки натякнув на розставання

Сейчас читают: 743
hochu.ua

Скандальна співачка Ані Лорак, яка дала інтерв'ю, в якому ніяк не засудила російське вторгнення і не спромоглася назвати війну "війною", закрутила роман з інструктором з йоги, який живе на Ібіці (Іспанія).

Однак нещодавно коханий путіністки показав спільне фото зі співачкою, натякнувши на можливий розрив стосунків. Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!Ісаак Віджрак час від часу ділиться у своєму мікроблозі знімками з Ані Лорак.

На крайній фотографії пара сиділа на "носі" яхти до камери спиною, тому їхні обличчя неможливо було побачити. У підписі до фото Ісаак міркував на тему, наскільки важливо кожній людині бути щасливою.

Читати також Над "Островом любви" Лорак працювали українці: як під час війни автори пісень підтримують рф Подорож може бути короткою або довгою, але насправді важливо спіймати моменти справжньої радості і отримати з них максимум користі,— написав він.Таким чином, чоловік міг натякнути, що його "подорож" з Ані Лорак добігла кінця.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA