Alyona Alyona Alyona Alyona

Аlyona Аlyona стала першою українською виконавицею у проєкті COSMO Machiavelli Sessions

Сейчас читают: 597
womo.ua

Аlyona Аlyona стала першою українською виконавицею, яку запросили до участі в проєкті COSMO Machiavelli Sessions, що є частиною подкасту Machiavelli про реп та політику.

У межах проєкту вийшло відео на пісню «Коли ховають молодих» української реперки під акомпанемент живого оркестру. «Я завжди радію кожній можливості показати українську музику для європейської спільноти та говорити про щось важливе.

Ми обговорювали з COSMO Machiavelli Sessions декілька пісень, але вони обрали саме цю, оскільки розділяють біль втрати українських людей і також намагаються сприяти тому, щоб Європа всіляко допомагала Україні боротися, звільняти свої землі від загарбника.

Це не новий мій трек, але в такому звучанні кожен буде чути його вперше. Послухайте “Коли ховають молодих” і пригадайте тих, кого вже немає з нами, тих, хто поклав життя заради волі, свободи та миру в Україні, починаючи з 2014 року», — сказала українська реперка. «Коли ховають молодих» — пісня, яка стала частиною музичного мистецького проєкту «Так працює пам’ять», ініційованого журналістом та громадським діячем Русланом Горовим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA