Новый год 2022

8 особливих б'юті подарунків на Новий рік для мами, сестри чи подруги

Сейчас читают: 435
cosmo.com.ua

Напередодні новорічних свят у нас завжди виникає питання, що ж подарувати найближчим людям, щоб дійсно їх потішити. Сьогодні пропонуємо тобі декілька ідеальних варіантів для тих, хто піклується про красу та догляд за собою, які можна знайти в інтернет-магазині Bomond.

Впевнені, твоя мама, сестра чи подруга оцінять кожен із них! Мейкап:  Палетка для макіяжу Кожна з нас мріє про те, щоб робити щоденний мейкап максимально швидко, і щоб він при цьому виглядав бездоганно.

Універсальна палетка для макіяжу обличчя VERA Illuminating Face Palette Moon Kiss створена саме для цього. До неї увійшли два відтінки хайлайтера, пудра для контурінгу та рум`яна та магнітне дзеркальце, яке знімається.

Те, потрібно, щоб підкреслити природну красу в будь-якому місці і в будь-який час. Придбати Палетка тіней для повік Коли ми говоримо про бездоганний мейкап на щодень, не варто забувати й про макіяж очей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA