Кіану Рівз Нео Кіану Рівз

58-річний Кіану Рівз нарешті зробив пропозицію своїй коханій

Сейчас читают: 590
hochu.ua

Голлівудський актор Кіану Рівз уперше одружується. У 58 років зірка "Матриці" і "Джона Віка" вирішив нарешті узаконити свої стосунки з коханою, американською художницею Олександрою Грант.

Деталі - на HOCHU.ua!Минулого місяця Кіану Рівз здивував усіх на килимовій доріжці Музею сучасного мистецтва, коли чи не вперше поцілував свою обраницю на очах у публіки.

Тепер же, як повідомляє видання RadarOnline, актор вирішив змінити статус холостяка та одружитися з Александрою Грант. Пара планує провести невелику церемонію в колі найближчих, тому не хоче афішувати це.

Читати також Кіану Рівз отримав пропозицію руки і серця перед натовпом фанатів Вони хочуть зберегти все в таємниці, за винятком членів сім'ї та кількох близьких друзів,— цитує видання свого інформатора.Зазначимо, про стосунки Кіану та Олександри стало відомо 2019 року, проте пізніше з'ясувалося, що пара вже давно змінила дружні стосунки на любовні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA