психологія поради

5 розумних способів миттєво підвищити свою популярність

Сейчас читают: 140
womo.ua

Завести друзів у дорослому віці часто буває складніше, ніж більшість з нас очікує, і якщо ви шукаєте способи миттєво підвищити свою популярність за допомогою науково обґрунтованих стратегій, ми маємо для вас підказку.

Почнемо з того, що у вашому бажанні подобатися у соціальному середовищі немає нічого незвичайного, каже клінічний дитячий та підлітковий психолог Мітч Прінштейн, воно насправді є первинним.

Виступаючи перед Американською асоціацією психологів, Прінштейн пояснив: «Багато видів ссавців зацікавлені у владі, домінуванні та видимості, тому що це дає доступ до більшої кількості ресурсів, їжі або партнерів для спарювання, і наш мозок діє так само, як мозок інших ссавців».

Хоча потреба в популярності може не мати прямого зв’язку з виживанням у сучасному суспільстві, підвищення вашої привабливості може мати низку інших переваг, зокрема допомогти вам розширити коло спілкування, знайти романтичних партнерів і навіть розширити ваші професійні можливості.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA