New York місто Сан-Франциско серіали що подивитися New York місто Сан-Франциско

5 легких серіалів для чудового вечора

Сейчас читают: 225
cosmo.com.ua

Традиційно найбільше переглядів у розділі фільмів та серіалів на Сosmo збирають добірки триллерів, детективів та заплутаних психологічних стрічок, над якими доводиться поламати голову.

Однак, якщо тобі раптом захотілося відволіктись на щось більше легке, наша нова добірка саме для тебе. У ній — легкі та веселі серіали, які точно піднімуть настрій та допоможуть відпочити від буденних турбот.  Юна (Younger) В центрі сюжету серіалу творця «Сексу і міста» Даррена Стара — 40-річна Лайза, яка нещодавно розлучилася з чоловіком.

Після 15-річної перерви у кар`єрі жінка прагне отримати роботу мрії, проте у процесі пошуку неодноразово отримує відмови через свій вік.

Врешті-решт головна героїня приймає авантюрне рішення — Лайза видає себе за 26-річну та розпочинає нове божевільне життя. Сучасне кохання (Modern Love) Серіал-антологія, заснований на реальних історіях кохання в усіх його проявах, опублікованих у колонці The New York Times.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA