деньги семейный бюджет семейная жизнь

4 способи поєднувати щасливий шлюб і гроші

Сейчас читают: 330
liza.ua

З милим рай і в курені, говорили вони. У справжнього кохання немає місця підрахунку копієчок, кричали вони. А от реальність прийшла і розкидала все по своїх місцях.Чи реально поєднувати щасливий шлюб і грошове питання?

Як це зробити та не розлучитися? Ми підкажемо!Усні домовленості — так собі спосіб захистити твої гроші й майно. А ось законодавство — відмінний спосіб.Все прописано в Сімейному кодексі України, тому рекомендуємо в першу чергу вивчити законодавство і навіть проконсультуватися з юристом, особливо якщо чоловікові це не подобається.Якщо стосунки закінчуються погано, чоловік може почати використовувати гроші як інструмент тиску на тебе, твою родину.

Він навіть може відсудити у тебе більшу частину спільно нажитого майна, якщо ти нерозумно підійдеш до вивчення законодавства, і будеш нехтувати послугами юриста.Найкраще — укласти шлюбний договір, в якому пропишуть всі питання і нюанси фінансової сторони питання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA