місто Odessa місто Odessa

22nd Odessa Fashion Day: у двох форматах на двох майданчиках

Сейчас читают: 564
liza.ua

З 5 по 8 листопада в Одесі відбувся 22-й сезон Odessa Fashion Day, вперше – у подвійному форматі: online та offline. В рамках проекту відбулися зйомки показів колекцій 20 українських дизайнерів з різних міст України.Odessa Fashion Day – це низка культурно-масових заходів, що проходять двічі на рік в Одесі, починаючи з 2010 року.

Проект є ініціативою щодо захисту і просування вітчизняного виробника у сфері моди. З 2016-го OFD – офіційний стратегічний партнер UkrainianFashionWeek.У 2020 році модна індустрія зіткнулася з безпрецедентними труднощами.

Але команда Odessa Fashion Day прийняла виклик реалій і заборону на організацію масових заходів сприйняла як можливість перейти на новий формат проведення показів.

Орієнтуючись на думку світових експертів, організатори створили умови, за яких українські дизайнери одягу, взуття та аксесуарів мали змогу професійно заявити про свою діяльність і показати колекції широкому загалу в онлайн-просторі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA