війна

Зупинитись означає програти. Як встигати все та залишатись ефективним і корисним для країни

Сейчас читают: 875
womo.ua

У лютому всі ми зрозуміли декілька простих речей. Що не варто прив’язуватися до матеріального — це лише речі. Що завжди треба казати слова любові, бо не знаєш, чи буде в тебе шанс промовити їх ще раз.

І що зараз варто особливо цінувати час, проведений разом із сімʼєю, бо це найважливіше. Інна Мірошниченко, менеджер проєктів Інституту когнітивного моделювання, адвокат «Pronin & Partners», засновниця «Marafit» каже, що також у дечому впевнилась у собі та склала свої правила, аби емоції не брали верх, і можно било спокійно витрачати сили на проєкти, які можуть принести стабільність у життя інших, а не переживання стресу.  Правило 1.

Не читати новин до вечора Коли навколо все мирно і спокійно, твій мозок створює проблеми з нічого. А в ситуаціях, коли ти борешся за виживання, ти ніколи не думаєш: «Раптом я не впораюсь?».

У тебе просто немає такої можливості. Ти мусиш. Це стосується всього: роботи, цілей, навичок, як-то водити машину чи практикувати нову мову.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA