Франция новини Франция

«Золота сова»: пошуки скарбу за підказками довжиною в 31 рік

Сейчас читают: 410
womo.ua

«Золота сова», захована десь у Франції понад 30 років тому, нарешті була знайдена. Заснований на загадках квест, що став одним із найтриваліших у світі полювань за скарбами, завершився.

Про це повідомляє Euronews. З моменту початку таємничого французького полювання за скарбами минув 31 рік, 5 місяців і 9 днів.

В 1993 році Режі Озе (він же Макс Валентин) і художник Мішель Беккер заховали головний приз. За ним розпочали полювання тисячі людей по всій Франції. «Золота сова» — інкрустована діамантами статуетка, вагою в 10-кілограмів.

Її вартість оцінюється в 150 000 євро. Отже не дивно, що така кількість прихильників загадок і таємниць три десятиліття поспіль не припиняла пошуків скарбу.

Об этом же в других изданиях
lifehelper.one
Что делать, если ребенок разрисовал стены: не ругайте малыша – «художества» легко отмыть lifehelper.one /3 недели назад
belnovosti.by
Что делать, если ребенок разрисовал стены: не ругайте малыша – «художества» легко отмыть belnovosti.by /3 недели назад
lifehelper.one
italonceramica.ru.Керамогранит — это керамическое изделие, получаемое путем прессования и последующего обжига глиняной массы с добавлением различных минеральных компонентов. Процесс производства включает в себя lifehelper.one /4 недели назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA