Нео

Журналістка «Радіо Свобода» загинула внаслідок ракетного удару по житловому будинку в Києві

Сейчас читают: 149
cosmo.com.ua

Внаслідок одного з ракетних ударів по Києву, які російські окупанти завдали під час офіційного візиту до столиці генсека ООН Антоніо Гуттеріша 28 квітня, загинула журналістка «Радіо Свобода» Віра Гирич.

Тіло загиблої виявили під завалами житлового будинку, у який влучила ракета, вранці 29 квітня. Про це повідомили на сайті та у соцмережах «Радіо Свобода». «Віра Гирич почала працювати в київському бюро Радіо Свобода з 1 лютого 2018 року.

До того вона працювала на провідних українських телеканалах. Редакція Радіо Свобода висловлює співчуття родині Віри Гирич і буде згадувати її як світлу і добру людину, справжнього професіонала», — йдеться у повідомленні.

Колега журналістки Олександр Демченко опублікував у Facebook фото автомобіля загиблої, який постраждав внаслідок удару, та прокоментував трагічну новину про смерть її власниці.  «Це маленька машинка Віри Гирич — моєї колеги з Радіо Свобода.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA