Нео Незламні

Журналістка Ірина Сампан: «Жодна стаття не допоможе пригнати машину чи назбирати підрозділ бійців»

Сейчас читают: 706
womo.ua

Ірина Сампан — військова журналістка, яка із початком війни вирішила займатися волонтерством та переганяти машини для військових, бо вірила, що це наразі Україні потрібніше.

Проте за 4 місяці вона повернулася у журналістику і зараз привозить історії військових з передової. У спецпроєкті «Незламні» Ірина розповідає про те, як їй вдалося перегнати машини без водійського досвіду та чому вона вирішила сфокусуватися на журналістиці. Перехід з журналістики у волонтерство Війна застала мене, коли я була у відпустці під Дубаями з сином та подругою.

Ми вилетіли туди 23 лютого, бо на цю дату була знижка — так співпало. Прилетіли у Дубаї і почалася війна. Тоді я була щаслива, що вивезла дитину літаком і він не бачив жахів війни.

Син просто перші 5 днів війни був на пляжі, а я хотіла відразу летіти назад, але врешті залишилася на морі ще й серед росіян та білорусів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA