Від пацанки до панянки От пацанки до панянки pazanki

Здобула перемогу хитрістю: як «пацанка» стала лідером тижня

Сейчас читают: 152
liza.ua

Олена #Зая Пітин вкотре довела, що вона дорожить місцем у Школі леді та готова змінюватисьЦього тижня учениці Школи леді реаліті «Від пацанки до панянки» (Новий канал) відчули себе справжніми Попелюшками.

Їм довелось відсортувати рис від гороху, які були в одній посудині. Таке завдання дівчатам прилетіло від педагогів.– Ми хотіли перевірити, наскільки учениці Школи леді можуть бути терплячими та наполегливими, – пояснила заступниця директора Ірина Зайцева.Учасниць поділили на команди.

Та кожна мала працювати на окремий результат і відсортувати більше, ніж 500 г рису.– Думала, що будемо горох варити, щоб вночі тепло було, – жартувала Ірина #Бакуля Бакуліна. – Якщо чесно, то руками відібрати рис було нереально складно.

Тому я постояла, подумала і пішла на кухню шукати сито. Взяла собі великий друшляк, а інші сховала. Хотіла виграти, тому пішла на хитрість.В команду з Ірою  #Бакуля Бакуліна потрапили: Олена #Зая Пітин, Юлія #Фініш Куділінська та Лера #Чіча Ткаченко.– Мені нічого не

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA