Срср люди характер Нео шоубізнес Світлана Лобода Срср

Зашкварний благодійний виступ Лободи в Києві: в "Охматдиті" заявили, що ніяк не причетні до цього

Сейчас читают: 980
hochu.ua

Українська співачка Світлана Лобода опинилася у центрі скандалу після того, як оголосила столичний концерт у Osocor Residence, який має пройти 25 травня 2023 року.

Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!Зазначається, що виступ Світлани Лободи має благодійний характер. В анонсі організатори концерту пишуть, що кошти передадуть на відновлення ЛОР-відділення "Охматдиту".

Проте в дитячій лікарні про цю ініціативу нічого не знають. Читати також Світлана Лобода показала доньок та маму, проте нарвалася на хейт від прихильників Репер Yarmak, який воює на передовій, був обурений, що співачка має намір давати концерт у Києві.Потроху з'являється відчуття дежавю 2015 року, коли нам починають просувати "яка різниця".

Звичайно, ми реагуватимемо на це впевненіше, ніж раніше і більше у правовому полі. Допомогти ЛОР-відділення можна багатьма іншими шляхами та з багатьма іншими гідними людьми у цій країні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA