Мерил Стрип Кино актриса Мерил Стрип

«Якщо у тебе є мізки — ти просто зобов’язаний ними користуватися»: 5 яскравих кінообразів Меріл Стріп

Сейчас читают: 327
womo.ua

Надя Куприненко, киновед, обозреватель WoMo 22 червня Меріл Стріп виповнилося 72. Вона продовжує успішно зніматися у кіно, проходитися по червоних доріжках, бути бажаною гостею на прем’єрах і фестивалях.

Неможливо оминути увагою жінку, яка геніально поєднала в собі незалежність і материнство, серйозність і грайливість, сміливість і зворушливу жіночність.

Її правила життя з року в рік передруковують глянці, перечитують все нові й нові прихильники, а моїм улюбленим кредо актриси є: «Коли тобі важко, уявляй, що все вдасться». «Цю не беремо — вона страшненька», — промовив голлівудський продюсер Діно Де Лаурентіс під час проб Меріл Стріп на роль у фільмі «Кінг Конг» 1976 року.

А рівно через 30 років, у 2006-му, вона пройшлася по всіх великих екранах світу у ролі гранд-діви високої моди, редакторки впливового глянцевого журналу — Міранди Прістлі. «О, пробачте, що для вас я вдалася недостатньо красивою!» — вперіщила Меріл Стріп у відповідь видатному продюсеру, почувши його слова, і пішла

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA