кар'єра успішна жінка вибір редакції

Як жінці-лідеру почуватися “на рівних” у великому бізнесі

Сейчас читают: 847
womo.ua

Анна Нечаєва, СЕО ТК-Домашній Текстиль Жінки в Україні очолюють понад третину підприємств. За даними Державної служби статистики 35% діючих компаній знаходяться під жіночим керівництвом.

І хоч гендерний розрив досі суттєвий все ж з часом він зменшується. До прикладу, у 2019 році цей показник становив лише 29%.

Я переконана, що найближчими роками успішних, талановитих і ефективних жінок-лідерок ставатиме все більше. Тож хочу поділитися, до чого слід бути готовим, а також розповісти, які риси та підходи допомагають вдало керувати складними процесами та рухати свій бізнес уперед. Як це — бути жінкою-СЕО у великому бізнесі ТК-Домашній Текстиль — один із найбільших виробників текстилю в Україні.

Тож позиція СЕО передбачає ухвалення багатьох стратегічних рішень (часом одночасно), розвиток партнерських відносин, опрацювання та запуск нових напрямів і, звісно ж, взаємодію та менеджмент команди з кількох сотень професіоналів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA