Нео

Як виграти державний тендер системи Прозорро?

Сейчас читают: 936
nedashkivska.com.ua

Підприємці, які мають конкурентні товари чи послуги, мають право взяти участь у тендері державних закупівель і тим самим скласти довготривалий договір.

Однак далеко не всі приймають участь у таких торгах. Напевно, боячись того, що такі тендери проводяться за попередньою домовленістю і тільки для «галочки».

Але це не так. В нашій державі з 2016 року всі держзакупівлі відбуваються тільки через систему відкритих тендерів Прозорро. Завдяки цій системі використання корупційних схем стає повністю неможливим, а укладання договорів є максимально прозорим.

Багатьох цікавить, як можна стати переможцем в таких тендерах? Є кілька дієвих порад. Якщо ви ними скористаєтеся, такі держзакупівлі можуть стати одним з головних джерел прибутку організації.Якщо партнер – то тільки надійний!Одна з найголовніших умов, яка допоможе виграти тендер, – знайти надійного партнера.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA