Мода Нео вишиванка

Як стильно носити вишиванку? Ідеї образів в українському стилі на кожний день (ФОТО)

Сейчас читают: 793
hochu.ua

Вишиванка вже не перший рік є модним та актуальним виробом, який чудово підходив для особливих випадків і на кожний день. Не знаєте, як і з чим носити вишиванку?

Беріть на замітку поради та ідеї модних образів від стиліста. Читати також Після 50 років таке краще не носити: чим замінити чорний одяг Вишиванка — це традиційна українська національна сорочка, яка є одним із головних символів української культури та національного надбання.

Останні кілька років вишиванки стали популярними й за межами України. Тепер їх носять у багатьох країнах, а також у повсякденному житті.Проте не всі модниці знають, як правильно стилізувати вишиванку, щоб виглядати стильно у 2023 році.

Український стиліст Яна Платонова зазначила, що носити їх можна щодня, поєднуючи з різними виробами. Дуже ефектно вишиванка виглядатиме з плащем або шкіряною спідницею, яка створить контраст фактур та стилів.Стильно вишиванка виглядає з кедами та білою спідницею.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA