лайфхак духовка прибирання прибирання вдома

Як почистити духовку: всі найефективніші методи

Сейчас читают: 748
hochu.ua

Давайте спершу з'ясуємо, як загалом потрібно доглядати духовку, щоб вона прослужила довше:Ці прості поради допоможуть вам полегшити миття духовки, а як це якісно зробити — читайте далі в матеріалі.Завжди простіше використовувати матеріали, які є у вас під рукою і не витрачати гроші на дорогі засоби для чищення.

Багато з цих народних методів є перевіреними роками та досить дієвими.Сода - паличка-виручалочка у всіх сенсах. Ви можете використовувати з нею кілька методів очищення:Сода та оцет — парочка нерозлучників.

Цю комбінацію часто використовують для очищення різних поверхонь.Розповідаємо найпростіший рецепт використання цих засобів. Вам потрібно змішати соду та оцет у пропорціях 2:1, додати пару крапель миючого засобу та води (можна без цих інгредієнтів).

Тепер потрібно нанести суміш на брудні ділянки та почекати від 40 хвилин до кількох годин, це залежить від ступеня забруднення духової шафи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA