люди душа

Як це - жити з іноземцем в чужій країні?

Сейчас читают: 154
upsihologa.com.ua

1️⃣ Не важливо, хто твій партнер - ти будуєш стосунки з людиною, а не з національністю. Якщо ваші цілі, плани на майбутнє і світобачення співпадають, є розуміння, підтримка і довіра - то яка різниця, де він чи вона народилась і проживає (в Китаї чи Аргентині, в Україні чи в Норвегії).2️⃣ Люди скрізь однакові, зі своїми проблемами, переживаннями і почуттями.

Головне #знайтисвоїх , рідну душу. В момент, коли ти її зустрінеш, ти все зрозумієш. І все стане на свої місця. Можливо, твоя рідна душа ще не народилась або ж блукає по іншій країні у пошуках тебе.3️⃣ Ми не знаємо, кого підготувала для нас доля і де ми будемо в майбутньому.

Просто довірся Всесвіту і прислухайся до власної інтуїції та почуттів. Вони, як правило, завжди вказують вірний шлях.Не бійся зробити перший крок і повірити в те, що все вийде.4️⃣ Люди говорили і будуть говорити.

Ти ніколи не будеш подобатися всім і твій вибір не оцінить кожний. Навіть якщо це наші рідні чи друзі. Шукай підтримку всередині себе і в людині.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA