лайфхак рис прибирання прибирання вдома

​​​​​​​Всього 15 хвилин - і столітній нагар відстане: як врятувати сковороду підручними засобами

Сейчас читают: 784
hochu.ua

Всі люблять смажені котлети та рибу, але ніхто не в захваті від ситуацій, коли їжа “намертво” пригоріла. Цей нагар не лише важко віддерти, не пошкодивши сковороду - він ще й не дозволяє готувати інші страви.Але не варто відразу ж йти в магазин за новою сковорідкою. “Столітній” шар пригорілого можна ефективно відчистити звичайними побутовими продуктами, що є у кожній оселі.

Детальніше про це розповіли на Pixelinform.З цими способами можна легко відмити сковорідку чи деко. Їх однозначно варто спробувати.Це може здатися дивним, але таблетки вугілля справді працюють.

Ступкою або ложкою дрібнимо чотири таблетки. Порошок, який ми отримали, рівномірно розподіляємо по сухому нагару і залишити.

Читати також Як прибрати розбите яйце з підлоги? Простий та ефективний лайфхак із сіллю Чекаємо близько чверті години. Потім - наливаємо трохи води та чекаємо таку ж кількість часу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA