дизайнер привітання свято привітання у віршах привітання у прозі листівки

Всесвітній день дизайну: історія, листівки, вітання у прозі та у віршах

Сейчас читают: 261
hochu.ua

Щороку цей день має свій слоган, наприклад, у 2019 він звучав так: "Жінки в дизайні", в 2021 — "Дизайн для всіх", а девіз поточного року: "Світ.

Кохання. Дизайн". Прекрасна нагода привітати ваших знайомих дизайнерів. Читати також 7 оригінальних ідей оформлення скляної пляшки у подарунок Незалежно від того, в якому дизайнерському напрямку працює ваш знайомий, колега, друг, родич, йому буде приємно отримати рано-вранці привітання з його професійним святом:Вітаємо з професійним святом Дизайнерів-графіків!

Ви творите магію, красу там, де раніше не було нічого. Тож, насправді, ви справжні чарівники та чудотворці. Зі святом, і нехай муза завжди ніжно обіймає вас за плечі!***Створюючи щось нове — твориш диво.

Ви, дизайнери, робите це щодня. Ви щоразу створюєте якесь диво, феєрію, казку. Бажаємо всім, хто працює в цій професії, бути незамінними та цінними, щоразу створювати щось неймовірне.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA