фільми кіно кінопрокат сюжет трейлер фільму

Вийшов фінальний трейлер сатиричної комедії «Забери мене на місяць»: відео

Сейчас читают: 373
womo.ua

У липні 2024 року в українських кінотеатрах покажуть сатиричну комедію зі Скарлетт Йоганссон і Ченнінґом Татумом. Прем’єра фільму «Забери мене на місяць» запланована на 11 липня 2024 рік.

Все що варто знати про фільм «Забери мене на місяць»: цікаві факти, сюжет, акторський склад, режисера, постери, трейлер та кадри з фільму можна переглянути тут. Читайте також: Що дивитись на Netflix у червні 2024 року: 65 найочікуваніших фільмів та серіалів Про що фільм «Забери мене на місяць»: сюжет коротко Скарлетт Йоганссон і Ченнінґ Татум у гостросюжетній комедії, події якої розгортаються на тлі історичної посадки космічного корабля «Апполон-11» на Місяць.

Коли імідж NASA майже зазнав краху, талановита маркетологиня Келлі Джонс розпочинає безпрецедентну промо-кампанію, щоб виправити ситуацію.

Цим вона неабияк ускладнює роботу над висадкою усій команді NASA. Проте коли Білий Дім вирішує, що місія є надто важливою аби її провалити, Келлі доручають зняти фальшиве приземлення як запасний варіант.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA