ветеринар домашні улюбленці догляд за тваринами домашній улюбленець

Вирішили змінити корм? Будьте обережні! Що радять ветеринари

Сейчас читают: 272
hochu.ua

На своїй сторінці в Instagram ветеринари клініки “Зоолюкс” розповіли, як здійснити перехід з одного корму на інший з мінімальними стресами для тварин.За словами фахівців, іноді порушення травлення можуть бути симптомами хвороб.

Також тварини мають індивідуальні особливості (чутливе травлення, харчові алергії). У таких випадках перед початком зміни корму варто звернутися за консультацією до спеціаліста, який допоможе виключити захворювання та підібрати харчування.

Читати також Ваш кіт відмовляється їсти з миски? Ветеринари назвали причину Якщо ж ваша тварина здорова та добре себе почуває, змінюйте корм, дотримуючись наступних рекомендацій: Читати також Рослини, продукти та ліки: ветеринари розповіли, чим може отруїтися ваш кіт Також раніше ми писали, чому кіт може напасти, коли ви його гладите.

Впевнені, хоч раз таке та траплялось з господарями цих норовливих створінь. Завдяки цій статті тепер ви знатимете причини такої поведінки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA