люди сумка Нео езотерика

Вибираємо колір жіночої сумки по фен-шуй

Сейчас читают: 652
hochu.ua

Сумочка — це важливий атрибут для кожної жінки. А ще вона має свою енергетику, оскільки носить у собі важливі речі. Раніше ми писали, для чого потрібен килимок перед вхідними дверима, а тепер розкажемо, який колір сумки купляти.Знавці фен-шуй розповіли, що колір жіночої сумки має свої завдання, пише discover.in.ua.Чорний колір сумки забирає на себе негативні погляди, вроки і заздрощі людей, які дивляться на жінку.

Читати також Домовик у домі: 3 ознаки, які видають його присутність Натхнення, благодать і нові сили притягує коричневий колір.

Якщо ви любите творчість, така сумка стане вашим магнітом для ресурсу і мотивації.Біла сумка сигналізує про добро, мир і чисті наміри.

Вона притягує радість та енергію, очищає від хвороб і непотрібних знайомств.Червоний колір сумки дарує своїм власницям силу, звабливість, пристрасть і взаємне кохання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA