Кино подростки Сериалы

«Важкий вік»: 5 фільмів для підлітків (і їхніх батьків)

Сейчас читают: 319
womo.ua

Підлітковий фільм — це окремий жанр кіно, цільовою аудиторією якого є підлітки, а сюжети побудовані навколо їхніх інтересів, які зачіпають зазвичай дорослішання, стосунки з ровесниками, шкільні проблеми, булінг, секс та нові виклики, що ставить перед ними життя.

5 фільмів, які обов’язково потрібно подивитися підліткам, у добірці від Надії Купріненко — кінокритика та оглядачки WoMo. І не забувайте, що попри всі підбірки і кінопоради у кіносвіті назавжди лишилися Док і Марті МакФлай з трилогії «Назад у майбутнє», яка, смію стверджувати, не набридне ніколи і нікому Перші ластівки (2019) Телесеріал українського виробництва.

Всі акторі — рідні, всі проблеми — ясні і зрозумілі нашим підліткам і їхнім батькам. До речі, батькам раджу переглянути цей серіал обов’язково — цілком може виявитися, що ви дізнаєтеся багато нового про життя своїх дітей.

Серіал має вже два сезони. У першому дія відбувається у школі, де гине одна з учениць. Під час слідства з’ясовується, що і школярі, і батьки, і

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA