Нео акторка

Валерія Товстолес

Сейчас читают: 425
hochu.ua

Валерія Товстолес – радіоведуча, актриса, модель та співачка, яка отримала популярність завдяки виступам в українських шоу "Ліга сміху", "Жіночий квартал" та "Розсміши коміка".

Біографія, особисте життя та цікаві факти про Леру Товстолес — у нашому матеріалі на HOCHU.ua! радіоведуча, актриса, співачка, модель 11 квітня 1995 року 180 см, вага невідома смт Низи, Сумська область "Ліга сміху", "Жіночий квартал", "Розсміши коміка", серіал "Розтин покаже"Instagram, YouTubeВалерія ТовстолесЛєра Товстолес народилася у селищі Низи Сумської області, але зростала у Дніпрі.

Батьки дівчини – освітяни. Батько – вчитель фізкультури, а мати – викладач хімії та біології. Але Лєра вирішила не пов'язувати своє життя з викладанням та здобула освіту за спеціальністю "Фінанси та кредит".У 16 років Товстолес Валерія прийшла до модельної школи.

Дівчина не тільки знімалася для глянцю, а й брала участь у модних показах і виходила на подіум разом із моделями зі світовим ім'ям.У студентські роки майбутня зірка комедійних шоу грала у Дніпропетровській лізі КВК.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA