люди интервью благотворительность

Валерія Татарчук: “Головна якість благодійника — чесність перед собою, партнерами та отримувачами допомоги”

Сейчас читают: 736
womo.ua

Як не вигорати професійно, коли кожного дня чуєш історії про різних масштабів біду в родинах. Та що необхідно зробити у першу чергу, якщо ви вирішили створити благодійну організацію, WoMo розказала засновниця благодійного фонду “Твоя опора” Валерія Татарчук, яка поміняла успішну кар’єру в банківській сфері на справу свого життя — порятунок дитячих життів. Лера, розкажіть про початок свого шляху в благодійності?  До того, як створити фонд я працювала в банківській системі.

Керувала регіоном по роботі з партнерами банку. І цей досвід неймовірно корисний для моєї діяльності зараз. Адже він навчив мене системності, відповідальності та слідуванню чіткому регламенту по роботі з коштами та звітністю.

У волонтерство, а потім у благодійність мені допоміг прийти випадок. Причому, це не було пов’язано з особистою бідою, як буває у багатьох.

Ні, просто перебуваючи в декреті, я випадково побачила у Фейсбуці пост про новонародженого хлопчика, якого через вроджену хворобу — гідроцефалію покинула

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA