українська мода українські бренди жіноча мода мода 2024 дроп

Український бренд O.TAJE презентував другий дроп SS’24 про цілісність та силу принципів: фото

Сейчас читают: 629
womo.ua

Власні цінності та власні правила гри, кожен має свої погляди на життя, його важливі та більш незначні частини. Та що пов’язує всіх нас — прагнення до цілісності ззовні та зсередини.

Натхненні сильними жінками, які знають, чого хочуть, куди прямують та що їм потрібно, бренд O.TAJE презентує другий дроп SS’24.

Новий дроп бренду — про спокійні базові кольори та витончені силуети. Без зайвих деталей, акцентуючи на лінії та форми, у SS’24 O.TAJE презентує образи, які не кричатимуть яскравістю або бажанням щось довести.

Це чорно-біла історія бренду для жінок, які віднайшли свою цілісність, а одяг лише посилюватиме їх та стане фоном для впевненості щодня. Читайте також: Спортивний одяг на весну: нові колекції повсякденого одягу для чоловіків та жінок Коли ми говоримо про цілісність, то маємо на увазі й важливі принципи, які ми приймаємо для себе.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA