Мода бренд українська мода українські бренди бренд одягу бренди одягу

Український бренд IWOMAN презентує весняний дроп: фото

Сейчас читают: 607
womo.ua

Бренд жіночого одягу IWOMAN, котрий уособлює жіночність, легкість та затишок, презентує нову весняну колекцію Muse. Цей дроп створений брендом, щоб передати легкість та комфорт, впевненість у собі, нотку грайливості у поєднанні з практичністю.

В основу колекції увійшли ніжні образи із м’якого трикотажу, шовк-сатину та легких костюмних тканин. Кожен елемент дропу комбінується між собою, створюючи повноцінну капсулу на весну та літо. Читайте також: Спортивний одяг на весну: нові колекції повсякденого одягу для чоловіків та жінок Серед новинок — комплект із сукні-кардигана та спідниці, вʼязана сукня з довгим рукавом, вкорочений топ зі спущеними плечима, мініспідниця вʼязана та мідіспідниця з шовк-сатину, а також класичний однобортний піджак та штани палаццо до нього.

Колірна палітра зосереджена на нейтральних та базових кольорах — молочному, шоколадному, сірому та чорному. Новий дроп Muse вже доступний на сайті IWOMAN. Про бренд: IWOMAN — бренд створений у 2018 році молодим подружжям, з метою зробити гардероб дівчат цікавим, але водночас комфортним, якісним та доступним.

Асортимент бренду — стильна база, яка поєднується між собою та не виходить з моди роками у поєднанні з трендовими елементами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA