Україна Україна

Українці зможуть отримувати закордонні паспорти та ID-картки закордоном: де і коли

Сейчас читают: 945
womo.ua

Уряд ухвалив постанову, яка дозволяє оформляти ID-картки та закордонні паспорти в закордонних підрозділах Державної митної служби.

Про це повідомило Міністерство з питань реінтеграцій тимчасово окупованих територій. За словами першого заступника міністра МВС Євгена Єніна, у польській столиці з серпня буде відкрито центр Державного підприємства «Документ».

А вже зараз наші співвітчизники у цій країні можуть подати заяви-анкети, звернувшись до мобільних комплексів – спеціально облаштованих мікроавтобусів. «Перші документи можна буде отримати вже на початку серпня.

Термін їх виготовлення скоротиться вдвічі й складе до 20 днів», – завірив посадовець. Нагадаємо, нещодавня урядова постанова, яка передбачає тимчасове виготовлення ID-карток та паспортів з новим чипом без електронного підпису, значно спростила та прискорила процес підготовки документів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA