Смартфоны технологии Дима Монатик

У ритмі Galaxy: Monatik Corporation представляє новий преміальний смартфон Samsung Galaxy S20 FE

Сейчас читают: 505
cosmo.com.ua

Samsung Electronics продовжує розвивати серію смартфонів Galaxy S, що вже здобула визнання й популярність серед користувачів.

Її останнє доповнення — Galaxy S20 Fan Edition (FE) — поєднує в собі найзатребуваніші функції: потужну камеру, процесор і батарею, дисплей SuperAMOLED із частотою оновлення 120 Hz і стандарт захисту від вологи та пилу IP68 — з таким спорядженням Galaxy S20 FE готовий до будь-яких пригод разом зі своїми фанами!

Але перше, що привертає увагу в Galaxy S20 FE, — преміальний дизайн та розмаїття модних кольорів корпусу. Спільний відеопроєкт Samsung і MONATIK Corporation демонструє новий фан-флагман Galaxy у вирі танцювальних ритмів, де кожна деталь є часткою мультимедійного всесвіту нового твору MONATIK.

Новий трек «ритмоLOVE» є своєрідним маніфестом для всіх любителів ритму, що прагнуть наповнити своє життя яскравими емоціями, кольорами й музикою. «Музику важливо не тільки почути, а й побачити.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA