благодійність тварини домашні тварини вуличні тварини

У магазинах MasterZoo тепер можна «усиновити» песика або котика

Сейчас читают: 280
womo.ua

Магазин MasterZoo запустив благодійний проєкт, щоб допомогти домашнім улюбленцям, які тимчасово живуть в притулках, знайти домівки.

Прямо в магазині можна обрати для себе песика або котика по фото та інформації про нього, а також отримати консультацію з догляду та подарунковий бокс.

Зазначимо, що в Україні загострилась ситуація зі збільшенням кількості безпритульних тварин. Наразі частина притулків по всій країні зазнали руйнувань, а інші — переповнені та не в змозі допомогти всім тваринам, які потребують прилаштування, лікування та харчування.

Це стало ще одним наслідком повномасштабного російського вторгнення. Читайте також: Перетин кордону з домашнім улюбленцем: нові правила ввезення тварин у Європу Ініціатива є частиною благодійного напряму групи компаній Suziria Group, куди входить MasterZoo. Як це працює? В частині магазинів MasterZoo встановили стенди з фото та інформацією про тварин, яку надають притулки та перевіряють спеціалісти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA