волосы уход за волосами парикмахер

Твій перукар ніколи тобі про це не розповість

Сейчас читают: 375
liza.ua

Кожна з нас хоче відчувати себе красивою і особливою. Ми витрачаємо тисячі гривень, а деякі й доларів, щоб виглядати, як улюблена актриса з фільму або та сама модель з глянсового журналу.

Манікюр, педикюр, ботокс, стрижки, пірсинг і т.п. Але чи завжди провина лежить тільки на нас, якщо ми не отримуємо бажаний результат процедури?Один з головних пунктів в нашій рутині краси — це наше волосся.

Стрижки, укладання, фарбування… Це займає багато нашого часу і має величезне значення. Але, на жаль, навіть якщо ми ідеально знаємо, чого хочемо, то немає ніякої гарантії, що в підсумку ми це отримаємо.

А все тому, що майстер іноді за своїми особистими причинами віддає перевагу щось приховувати. Так про що ж іноді мовчить перукар, читайте далі в статті.Навіть якщо тобі сподобалося, як тебе пофарбували в минулий раз, і ти хочеш уточнити якою фарбою це було зроблено, то немає впевненості, що ефект співпаде з попереднім.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA