Стиль Мода тренди 2022

Топ-5 стильних колірних поєднань, які будуть всюди у 2022-му році

Сейчас читают: 950
cosmo.com.ua

Щоб твої образи були максимально стильним, важливо вміти гармонійно поєднувати в них різні кольори (інколи, на перший погляд, цілком несумісні).

Проте, якщо ти зможеш опанувати цю науку, вау-ефект тобі забезпечений. Щоб допомогти тобі в цій нелегкій справі, ми підібрали декілька наймодніших колірних поєднань 2022 року. Рожевий та чорний Із далекого минулого до нас повертається це незвичайне колірне поєднання.

Лаконічний та аристократичний чорний колір в 2022-му стане в пару з грайливим, романтичним та безтурботним рожевим. Тож вже цієї весни ти можеш впевнено міксувати ці два кольори, створюючи вишукані та яскраві образи. Всі відтінки коричневого Незважаючи на хвилю популярності яскравих кольорів, багато з нас досі зберігають вірність палітрі коричневого.

А вона налічує безліч естетичних відтінків: бежевий, кориця, кава з молоком, какао, чорний шоколад… Поєднуючись в одному образі, різні відтінки коричневого ніби перетікають один в одного, що виглядає дуже стильно і гармонійно.  Зелений та бузковий Ні для кого не таємниця, що чарівний бузковий відтінок оголошено головним кольором 2022-го.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA