знаки зодиака гороскоп подруга

Так собі подружка: знаки зодіаку, для яких жіночої дружби не існує

Сейчас читают: 317
liza.ua

Неймовірна історія: деякі знаки зодіаку просто не можуть побудувати нормальну дружбу. Для них справедливий вираз «жіночої дружби не буває».

І хоча є винятки, вони лише підтверджують правило.Хто ж вони — гірші подружки по знаку зодіаку? І які у них є позитивні сторони?Дівчата, народжені під знаком Лев, можуть бути щирими, щедрими та завжди прийдуть на допомогу в скрутну хвилину, але тільки якщо їх не перевершити в чомусь.

Як тільки подружка-Лев відчуває себе недооціненою або (не дай Боже) ти перетягнеш на себе всю увагу, можна вважати, що вона тобі більше не подружка.Ще такі подруги дуже ревниві, тому не дивуйся, якщо вона образиться через те, що ти почала приділяти їй не всю свою увагу.

Подруга-Лев ніколи не захоче вкрасти у тебе хлопця, швидше за все — усуне хлопця, щоб вся увага знову належала їй. До того ж дівчата, народжені під знаком Лева, насилу можуть зберегти секрети.Але з іншого боку, якщо твоя найкраща подруга — Лев, вона ніколи не дасть тебе в образу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA