люди страхи Нео

Страхи та фобії. Як ми вчимося боятися?

Сейчас читают: 398
psy-practice.com

Всім привіт, дорогі друзі! На зв’язку Іван Рудий!Давненько ми не бачились з вами, а не читалися ще давніше) Саме тому пропоную порозмірковувати на тему страхів та фобій.

Тематика не зовсім моя, оскільки саме з цими проблемами я ще не встиг попрацювати за час своєї практики, проте є важливі аспекти, якими хочеться з вами поділитися.Книга «Одна абсолютно таємна таблетка від страху», яка належить перу відомого психотерапевта та психіатра Андрія Курпатова присвячена саме цій тематиці.

З деякими думками, викладеними в ній, я не згоден, проте є одна абсолютно фундаментальна річ, про яку потрібно знати всім. Це помилка, яку допускають більшість людей контактуючи зі своїми страхами.Ця річ, або якщо сказати влучніше- це особливість поведінки, до якої ми схильні.

І полягає вона ось в чому-кожного разу зустрічаючись зі своїм страхом більшість людей вибирає шлях втечі від нього.Здавалося б, що тут такого?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA