стосунки хлопець

Сразу говорим "Нет": 10 типов парней, от которых нужно бежать

Сейчас читают: 652
hochu.ua

Назвати свій типаж чоловіків часто буває не просто, а ще складніше визначитися з тим, з ким із чоловіків точно не по дорозі.

Аб'юзер, газлайтер, вічна дитина – це ще не всі типи чоловіків, від яких треба тікати. Хто ще? Редакція Хочу вирішила перерахувати типи чоловіків у стосунках, яких краще триматися подалі.На перший погляд він здається Чоловіком Мрії.

З ним приємно все, він чарівний і, здається, ідеальний. Але не варто поспішати – раптом він той самий типаж хлопців від яких треба тікати?

Краще дізнатися про це перед тим, як закохатися по вуха. Читати також Люблять за розум, а не красу: хто такі сапіосексуали Видання wallflowerjournal називає 10 типів чоловіків у відносинах, яким варто відразу ж сказати "Ні!" для свого ж блага.Заманливо думати, що зустріч з вами може змінити думку цього хлопця і він зважиться на серйозні стосунки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA