свадьба годовщина свадьбы Шоу-бизнес ХОЧУ ЭКСКЛЮЗИВ

Співачка та радіоведуча Marietta з чоловіком святкують річницю весілля (ЕКСКЛЮЗИВ)

Сейчас читают: 848
hochu.ua

Сьогодні особливий день для відомої української співачки та радіоведучої Marietta. Адже в цей день вони з коханим офіційно стали родиною.Спеціально для читачів HOCHU.ua Marietta розповіла про радісний привід та поділилася секретами щасливого подружнього життя та особистими світлинами з чоловіком.Мій чоловік каже, що в нього — рік за два! (Сміється.) Насправді, так, це багато!

Я дійсно не пам’ятаю свого життя до того, як сталися ми; таке відчуття, ніби ми завжди були разом. Із коханою людиною ніколи не буває забагато часу, завжди цінуєш кожен момент!Саша зробив мені пропозицію 7.07.2017, а побралися ми 8.08.18.

Це, по-перше, красива дата; по-друге, я вірю в магію чисел. Вісімка — це нескінченність... Уявіть собі: коли такі числа помножуються — то це ж узагалі невичерпна вічність!

Не обійшлося, щоправда, й без одного практичного задуму: аби чоловік не забував, коли у нас річниця! (Сміється.)Правду кажучи, ми настільки багато робимо сюрпризів одне для одного та купу часу проводимо разом,

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA