Надія Омельченко Україна робота бізнес поради кар'єра Надія Омельченко Україна

Soft Power як важливий інструмент лідера: конструктивні комунікації для взаємовигідних рішень

Сейчас читают: 416
womo.ua

Під час війни жорсткі рішення стають неминучими, але справжня сила лідера полягає у здатності підтримувати моральний дух, створювати єдність і забезпечувати ефективне спілкування в умовах хаосу.

Надія Омельченко, віцепрезидентка компанії ІТ-Інтегратор, викладачка курсу Стратегії жіночого лідерства Бізнес-школи МІМ З власного досвіду можу сказати, що softpower дозволяє лідерам не просто координувати дії, а мотивувати людей на глибшому емоційному рівні.

Це особливо важливо для жінок-лідерок, які часто виступають у ролі мосту між різними групами, будуючи співпрацю та залучаючи інших до спільної мети. “Мʼяка сила” дозволяє жінкам проявити гнучкість, емпатію та стратегічне мислення, які є критично важливими під час кризових ситуацій, таких як війна.

Звісно, ефективність softpower великою мірою залежить від контексту, культурного середовища, цінностей опонентів та рівня довіри.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA