люди знаменитости секс

Синдром Єнтл: Чому жінкам ставлять неправильний діагноз і призначати неправильне лікування

Сейчас читают: 618
womo.ua

Уявіть собі світ, де лікар, сам того не знаючи, виписує препарат, який вам шкідливий; де ймовірність отримання вами серйозних каліцтв в разі автомобільної аварії на 47% вище, ніж в іншої половини людства; де вашу домашню працю після напруженого робочого дня мало хто помічає і цінує.

Знайома картина? Значить, ви, швидше за все, жінка. Британська феміністка, активістка і журналістка Керолайн Кріадо Перес спочатку провела першу кампанію «Жіноча кімната» (англ.

Women’s Room), яка була спрямована на розширення представництва жінок-експертів в засобах масової інформації. Потім провела успішну кампанію проти видалення єдиного на той момент зображення жінки з британських банкнот, в результаті чого Банк Англії помістив зображення Джейн Остін на банкноті в 10 фунтів.

Крім того, вона домоглася установки на площі Парламенту в Лондоні статуї Міллісент Фосетт — відомої суфражистки. Крім того Керолайн Кріадо Перес є авторкою книги «Невидимі жінки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA