фільми як виглядає як змінилися

Сідні з культового хорору "Крик" змінилася до невпізнаваності (ФОТО)

Сейчас читают: 384
hochu.ua

Канадська акторка Нів Кемпбелл, широко відома за роллю Сідні Прескотт з американської кінотрилогії "Крик", відчутно змінилася.

Зірці вже виповнилося 49, а її героїні з фільму жахів 27. Як сьогодні виглядає кіноактриса – далі у нашому матеріалі. Читати також Як змінилися актори "Блакитної лагуни" через 43 роки: тоді і зараз Нагадаємо, що перша частина кінофільму вийшла у 1996-му році.

Тоді Нів було лише 23 і ця роль стала найвідомішою у її кар’єрі. Впродовж спочатку трьох, а потім і четвертої та частково п’ятої частини, Кемпбелл грала головну роль у фільмі, де на її героїню полював маніяк із маскою привида на обличчі.

У кожній із частин вбивця був різний, так як Сідні та її друзі неодмінно справлялися з небезпекою у попередніх епізодах та знищували божевільних психопатів, які намагалися зарізати усіх, а надто її - Сідні Прескотт.Нині помітно наскільки постаріла героїня  хорору.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA