Вершков Рецепты выпечка Вершков

Сезонне меню: простий рецерт французького пирога із грушею

Сейчас читают: 533
cosmo.com.ua

Кінець літа — час збору врожаю груш. Соковиті й солодкі — вони багаті на вітаміни. З ними роблять салати, з них готують соуси, але особливо смачні вони у випічці.

Пропонуємо тобі особисто в цьому переконатися, приготувавши пиріг Tarte Tatin із грушею за рецептом сушефа реаліті «Пекельна кухня» (Новий канал) Микити Єфанова. Що таке Tarte Tatin? Це знаменитий французький перевернутий пиріг.

Вважається, що він з`явився на світ за помилкою кухаря Стефані Татен. Тобі знадобляться: Груша тверда (зелена) — 1 кг Цукор — 200-300 г Коньяк — 100 мл Ваніль або ванільний цукор, бадьян Листкове тісто — 500 г Вершкове масло — 50 г Приготування: Беремо універсальну чавунну пательню, в якій можна і смажити, і запікати в духовці.

Ставимо її на середній вогонь і нагріваємо. Висипаємо цукор і, помішуючи, карамелізуємо його. Важливо регулювати вогонь, щоб цукор не підгорав.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA