місто Вінниця уроки педофилия діти освіта навчання місто Вінниця

Розбещував малолітніх дівчаток: у Вінниці судитимуть вчителя-педофіла

Сейчас читают: 295
womo.ua

У Вінниці судитимуть 56-річного вчителя образотворчого мистецтва, який у власній квартирі облаштував «художню школу», де розбещував дівчаток.

Про це йдеться на сайті Офісу Генерального прокурора. Читайте також: Самогубство? Які знущання пережила 12-річна дівчинка від вітчима: шокуючі подробиці Зазначається, що вчитель вчиняв розпусні дії стосовно двох дівчаток, які приходили до нього додому на приватні заняття з малювання.

Він здійснював фізичне та інтелектуальне розбещення дітей, а також змушував дівчаток роздягатися, малював їх з натури, фотографував та знімав на відео. Читайте також: Ґвалтували трьох малолітніх дітей: на Київщині судитимуть горе-матір та її співмешканця Ось які докази вилучили під час обшуку працівники поліції, коли викрили чоловіка на злочинній діяльності: фотографії та відеозаписи оголених та напівоголених дітей, рукописні й друковані тексти сексуального характеру, текстові «алгоритми» заподіяння малолітнім фізичного болю та знущань, листування із дітьми сексуального характеру із зазначенням видів покарань у разі розголошення вихованцями його дій.

Комп’ютерна техніка, мобільні пристрої, флеш-накопичувачі також стали доказами по справі розбещення, в якій на момент завершення розслідування довели 35 епізодів. Читайте також: У Дніпрі судитимуть вітчима, який розбещував 7-річну дівчинку: подробиці Також відомо, що 56-річний «митець» намагався видалити відео та фото з дівчатками, аби запобігти викриттю протиправної діяльності та покаранню.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA