Нео

Редиска, сир та цибуля — готуємо простий весняний салат за 10 хвилин за рецептом Євгена Клопотенка

Сейчас читают: 744
hochu.ua

Салат з редисом — це легка та свіжа страва, яку можна приготувати дуже швидко і просто. Якщо ви бажаєте зробити цей весняний салат, пропонуємо вам взяти на замітку рецепт від українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка.

Читати також Бюджетний салат із 4 простих інгредієнтів: цікавий та свіжий — якраз для весни (РЕЦЕПТ) Для приготування салату з редисом потрібно вибрати тверді редиски без пустот усередині.

Такі редиски будуть соковитими. Також потрібно відзначити, що цей салат дуже швидко пускає сік, тому краще солити, перчити та заправляти його перед подачею на стіл.Почніть з того, що вимийте 300 г редиски та всю зелень.

Розкладіть їх на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої вологи. Зріжте хвостики з редиски та наріжте тонкими кружальцями, потім перекладіть їх у миску.Дрібно порубайте 8 пір'їн зеленої цибулі та 9-10 гілочок кропу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA