люди Нео

Психолог? Розкажи мені про мене!

Сейчас читают: 698
psy-practice.com

Одне із найпопулярніших прохань від людей, які знайомляться з психологом. Одні просять проявити дар ясновидця, інші промовляють: "Тепер я буду обережно говорити з вами.

Ви ж можете бачити мене наскрізь, а я такого натворив!.." Треті іронічно посміхаються та, махнувши рукою, промовляють своє голослівне повідомлення: "То все дурня і шарлатанство!"Що ж, кожен має право на свої думки та ставлення до різних речей, проте сьогодні я хочу звернути увагу на тих людей, які мовчать.

Як показує практика-їм є що сказати, над чим порозмірковувати та більше того-розмова з психологом може бути життєво необхідною тут і тепер для таких людей.Перші сприймають психологію як розвагу, а психолога, в свою чергу - як фокусника.

Другі психологію сприймають як дуже наближену до чорної магії силу. Треті погрузли в матеріальному світі і не можуть вирватись із пастки старих усвідомлень психології як буржуазної науки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA