Эстония Естонія Нео Эстония Естонія

Простіше ніж здається: як відкрити e-Residency та вести бізнес у ЄС

Сейчас читают: 484
womo.ua

З початком повномаштабної війни, яку розпочала росія проти України з країни виїхало більше 4 млн людей. Ті з українців, і в бійшій мірі з українок, які зохотіли спробувати відкрити чи перевезти бізнес з Україні у ЕС можеть скорстатися спрощеною процедурою відкритя компанії через е-Residency.

Ми все писали, що програма дає можливість отримати європейську «приписку» бізнесу, відкривати рахунки за кордоном і повністю вести свою діяльність онлайн.

Так зробила  бізнесвумен Христина Дідух зі Львова 24 лютого закупила десятки тисяч квітів і збиралася їх продати в Україні, але її плани змінила війна.

Екстрено з квітами вона поїхала до Естонії. Там отримала е-резидентство. З ним можна відкрити іноземний рахунок, вести всю бухгалтерію онлайн, а податки сплачувати лише в разі виведення капіталу. Читайте також: «Квіти для України»: як львів’янка розпродує квіти в Естонії на користь України Керівниця відділу зв’язків з громадськістю e-Residency Катрін Ваґа Більш детально про те, як відкрити компанію через е-Residency у колонці на WoMo нам розказала керівниця відділу зв’язків з громадськістю e-Residency Катрін Ваґа. Наразі Естонія має понад 5000 електронних українських резидентів, які заснували близько 1 600 компаній.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA