Книга вибір редакції презентація

Презентація книги “Мудрість освіти”

Сейчас читают: 371
womo.ua

20 лютого у «ВЕЖА на Почайні» пройде презентація нової книги Володимира Африкановича Нікітіна — доктора культурології і кандидата архітектури — “Мудрість освіти”, що нещодавно вийшла з друку у видавництві “Колесо Життя”.

Запрошуємо на презентацію цікавої книги, яка може стати основою змін в освіті нашої країни. Автор книги багато років розмірковував про те, як можливо об’єднати все те, що здатне створити освіту, яка потрібна кожному відповідно до його покликання або обставин.

Як зробити так, аби кожен в Україні мав можливість вільно й свідомо обирати та створювати освіту для себе. Декілька тез Володимир Нікітін озвучив на просвітницькому форумі “Освіта Дивосвіту”, який пройшов восени 2023 року і започаткував платформу “Людина Дивосвіт”.

Ідейною натхненницею форуму виступила Інесса Кравченко, видавчиня «Колеса Життя». І тепер він готовий поділитися своїми висновками з нами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA