люди мужчины

Правила екологічної комунікації у соц.мережах

Сейчас читают: 155
upsihologa.com.ua

Уся суть в словахМіж тим, що ми думаємо, та тим, що пишемо/кажемо, є різниця.Особливо, якщо мова йде про опис складних життєвих ситуацій, дитячих історій чи травмованих почуттів.Ми можемо думати: "Зберися до купи, тряпко, та перестань нити", або "Візьми себе в руки, знайди другу роботу, наведи порядок в шафі і на кухні, тоді тебе попустить", але нам варто видихнути і написати:"Співчуваю твоїй ситуації.

Я, звісно, не знаю всіх деталей, але мені допомогли певні люди/дії зібратися з думками та почати по-трохи щось змінювати. Можу з тобою поділитися, якщо ти готовий(а)""Розкажи мені, чим я можу тобі допомогти.

Можливо разом ми щось придумаємо?""Я завжди готовий(а) тебе вислухати, можеш на мене покластися/готовий простягнути року допомоги".Коли на думку приходить: "Твої батьки/чоловік/начальник/подруга так стараються, а ти невдяний(а)...

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA